Un mic ajutor...ofera speranta la viata!

marți, 24 mai 2011

Sa aducem un zambet pe chipul copiilor, de 1 Iunie!


     Dragii mei, asa cum probabil v-am obisnuit, dorim din nou sa le facem o mica bucurie in jurul datei de 1 Iunie copiilor de la Marie Curie Bucuresti, sectia oncologie. In acest sens, avem nevoie din nou, de ajutorul vostru pentru o mai mare amploare a acestei actiuni. Asadar pana sambata, 4 iunie strangem din nou jucarii, jocuri si bani pentru ca mai apoi sa mergem la spital incarcati de pungute cu cadouri pentru cei mici.
     Viata lor pe timpul tratamentului se desfasoara acolo, spitalul devenindu-le a doua casa, astfel incat aceasta mica bucurie le ofera o zi speciala, o zi de bucurie, asa cum merita! Pe noi acesti copilasi si parintii lor ne-au invatat ce inseamna cu adevarat credinta, speranta nemasurata, puterea, dorinta si bucuria de a trai. Ne-au invatat sa fim recunoscatori si au reprezentat intotdeauna o lectie de viata...  
     Va astept cu drag sa contribuiti la aceasta actiune fie o cu jucarie, un joc sau bani din care le vom cumpara cele necesare in mod egal fiecaruia, pana sambata, 4 iunie. Va multumesc din suflet celor care ati facut-o de atatea ori, dar si celor care doriti sa o faceti acum. 
     Pentru mai multe detalii va astept cu un mesaj la aceasta postare, pe ID-ul de messenger: natyutza_22 sau pe Facebook. 

     Din suflet, pentru suflet...