Un mic ajutor...ofera speranta la viata!

marți, 24 mai 2011

Sa aducem un zambet pe chipul copiilor, de 1 Iunie!


     Dragii mei, asa cum probabil v-am obisnuit, dorim din nou sa le facem o mica bucurie in jurul datei de 1 Iunie copiilor de la Marie Curie Bucuresti, sectia oncologie. In acest sens, avem nevoie din nou, de ajutorul vostru pentru o mai mare amploare a acestei actiuni. Asadar pana sambata, 4 iunie strangem din nou jucarii, jocuri si bani pentru ca mai apoi sa mergem la spital incarcati de pungute cu cadouri pentru cei mici.
     Viata lor pe timpul tratamentului se desfasoara acolo, spitalul devenindu-le a doua casa, astfel incat aceasta mica bucurie le ofera o zi speciala, o zi de bucurie, asa cum merita! Pe noi acesti copilasi si parintii lor ne-au invatat ce inseamna cu adevarat credinta, speranta nemasurata, puterea, dorinta si bucuria de a trai. Ne-au invatat sa fim recunoscatori si au reprezentat intotdeauna o lectie de viata...  
     Va astept cu drag sa contribuiti la aceasta actiune fie o cu jucarie, un joc sau bani din care le vom cumpara cele necesare in mod egal fiecaruia, pana sambata, 4 iunie. Va multumesc din suflet celor care ati facut-o de atatea ori, dar si celor care doriti sa o faceti acum. 
     Pentru mai multe detalii va astept cu un mesaj la aceasta postare, pe ID-ul de messenger: natyutza_22 sau pe Facebook. 

     Din suflet, pentru suflet...
    

4 comentarii:

  1. Am donat si eu 2 euro ....foarte putin , mult prea putin as putea spune...atat imi permit in momentul de fata ca sa fiu sincer , dar consider ca putin cu putin se aduna...

    Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc frumos in numele celor care sustin aceasta campanie. Cu toate acestea, in postarea mea la care tu ai comentat este vorba despre strangerea de jucarii si banuti pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie, de 1 iunie. Bannerul vorbeste despre strangerea de fonduri pentru infiintarea singurei sectii de chirurgie cardiaca pentru copii, de la acelasi spital si este o campanie nationala. Iti multumesc oricum si iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa...imi cer scuze, nu am fost atent...ok..pai promit ca la urmatorul salariu o sa te contactez ca sa pot dona si eu 100 lei...atat imi permit, e jenant , stiu, ca traim intr-o astfel de tara unde trebuie sa strangem fonduri pentru a moderniza un spital ...este penibil ...dar discutam discutii !

    O zi buna iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti multumesc inca o data pentru gestul tau, in numele lor, nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze. Atata timp cat bannerul acela e pe site, inseamna ca e important si fiecare gest conteaza. In ceea ce priveste celalalt aspect, aceasta mica actiune impreuna cu prietenii mei va fi lunea viitoare, pe 4 iunie. Si nu cautam sume cat mai mari pentru a le face o mica bucurie. Le vom lua jucarii, jocuri, fructe, etc. Gandeste-te ce ar inseamna ca fiecare sa dea 10 lei, nu 100. :) Iti multumesc inca o data, numai bine!

    RăspundețiȘtergere